Van Inkel organiseert Hart-Stikke-Leuk feestje!

Op 15 november organiseert Jeroen van Inkel Hart-Stikke-Leuk. Een 30-plus feest voor de mensen die al zo lang denken “Ik wil graag een keer een gezellige avond dansen maar waar ga ik heen?”.  Vaak is het lang geleden dat je dat deed en voel je je in het huidige uitgaansleven soms wat “out of place”. De muziek is vaak erg nieuw en er zijn weinig herkenbare liedjes.
De basis van de muziek zal liggen in de jaren 80 en 90 maar zal op organische manier verweven raken met meer recentere muziek. Want hoewel mensen van boven de 30 ook hier hun basis hebben, zij zijn net als de muziek niet stil blijven staan.

Hart-Stikke-Leuk is een feest in een geweldige, stijlvolle lokatie waar je met een hoop andere mensen van boven de 30 een lekker avondje kunt stappen. De avond zal bestaan uit heerlijke muziek met een hoop herkenning en een aantal afwisselende elementen zoals korte live optredens, hapjes en drankjes.
En als je een suggestie hebt voor de DJ kun je dat via mail aan mij doorgeven.  Alle binnengekomen suggesties krijgen een nummer en op de avond zelf (15 november) zal ik de “Muziek Bingo” spelen.
Uit de Bingo-Molen komt een getal wat correspondeert met één van de suggesties die ik dan zal draaien.

Hart-Stikke-Leuk op 15 november zal de eerste van een reeks feesten zijn die op maandelijkse basis in Amsterdam zal terug keren.

De lokatie is ;
Rosarium in het Amstelpark
Europaboulevard – Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam
www.rosarium.net

De website is;
www.hart-stikke-leuk.nl
hart-stikke-leuk.hyves.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *