Van Inkel op de weegschaal

Alle Q-jocks zijn weer terug van een welverdiende vakantie en dat kun je zo zien! Niet alleen aan hun iets te bruinverbrande gezichten maar vooral aan hun ‘culinaire’ uitspattingen. De hoogste tijd dus om weer gezond te eten en af te vallen. Weet jij hoeveel alle Q-dj’s samen afvallen? Dan kun je 10.000 euro winnen!

DOE MEE
Maandagochtend (31 aug) gaan alle dj’s bij Ruud de Wild op de weegschaal staan en een kleine twee weken later staan ze op vrijdagmiddag (11 sept) bij Jeroen van Inkel weer op de weegschaal. De vraag is dan: Hoeveel zijn de Q-dj’s gezamenlijk afgevallen? Als jij het goed geraden hebt of er het dichtst bij zit dan win je 10.000 euro!

WEGEN
Uiteraard zullen we de dj’s extra goed in de gaten houden en zetten we ze ook tussendoor elke dag voordat hun programma begint even op de weegschaal om te kijken of ze wel een beetje afvallen en ze hun best wel doen. Luister dus goed naar Q en vergroot je kans op de juiste einduitslag.

WIN
Wil je meedoen en kans maken op de 10.000 euro? Sms dan het totaal gewicht dat jij verwacht dat alle dj’s afvallen naar 9596 (40 ct/pob) en doe dit in grammen.  Bvb. Als je denkt dat de tien dj’s samen 6,5 kilo afvallen sms dan het totaal aantal gram: SMS 6500 naar 9596

WELKE DJ’S?
Alle dj’s die je op werkdagen hoort op Q-music doen mee: Ruud de Wild, Jeroen kijk in de Vegte, Martijn Zuurveen, Gijs Staverman, Wouter van der Goes, Wim van Helden, Jeroen van Inkel, Menno Barreveld, Martijn Kolkman en Jasper de Vries. Tijdens de actie staan zij elke dag vlak voordat hun programma begint op de weegschaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *