Tour De Q – Terschelling

Tour de Q: in tien etappes door Nederland

De zomer is in volle gang en als je dacht dat ze bij Q lekker gaan chillen in een hangmat, dan heb je het mis. Q-Music komt naar je toe deze zomer met Tour de Q! Met de vrolijke bende van de Goeiemorgenshow en Van Inkel in de Middag gaan ze de vakantievierende medemens van 11 tot en met 22 juli op locatie opzoeken. Zorg dus dat je tent er netjes bij staat en dat die handdoek op het strand nog wat extra ruimte voor onze verslaggevers overlaat.

De tour

Jasper, Kristel en Jeroen van de Goeiemorgenshow, maar ook het team van Van Inkel in de Middag maken op deze route live hun radioprogramma’s en zullen echte Local Heroes aan je voorstellen. Dat zijn plaatselijke muzikale talenten die nu de kans krijgen om zich aan heel Nederland te laten horen door live op de radio akoestisch een Q-hit te spelen.

Q-citycamping

De Tour de Q door Nederland eindigt midden in Groningen op de Q-citycamping. Daar spelen ’s avonds alle Local Heroes nog een keer samen tijdens een zomerse BBQ en jij kunt daar bij zijn! Wil jij kans maken op een plek op de Q-citycamping? Geef je dan hier op en maak alvast ruimte in je agenda op 21 juli. Binnenkort geeft Q namelijk iedere dag twee exclusieve plekken weg op onze übergezellige Q-citycamping vol met local heroes, Miss Montreal en je favoriete deejays van Q-music.

Welke plekken komen ze langs?

11 juli – Terschelling
12 juli – Sneek
13 juli – Walibi
14 juli – Scheveningen
15 juli – Renesse
18 juli – Hazeldonk
19 juli – Landal Stroombroek in Braamt
20 juli – Meppel
21 juli – Groningen
22 juli – Studio Amsterdam

SaveSave

Play

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *