Top 500 morgen van start!

Morgenochtend om 07.00 uur geeft Guus Meeuwis het officiële startschot van de ‘Top 500 van deze Eeuw’. Dit maakte Ruud de Wild vanmorgen bekend in zijn radioprogramma ruuddewild.nl op Q-music. De Brabantse zanger is maar liefst vier keer terug te vinden in de lijst met ‘Brabant’ en ‘Geef me je Angst’ als hoogste noteringen.

Drie dagen lang is de lijst met daarin de 500 beste nummers sinds het jaar 2000 te horen. De ontknoping vindt vrijdagmiddag vlak voor zes uur plaats bij Jeroen van Inkel. Naast de muziek worden ook aan de hand van fragmenten herinneringen opgehaald. Want er is het laatste decennium van alles gebeurd! Begin januari maakte Q-music bekend deze hele bijzondere muzieklijst te gaan uitzenden. De afgelopen weken hebben de Q-luisteraars via www.q-music.nl zelf de lijst kunnen samenstellen.

Naast het startschot van de lijst zal Guus ook het allereerste exemplaar van de CD ‘Het Beste uit de Top 500 van deze Eeuw’ in ontvangst nemen. Op deze CD staan 90 hits van de afgelopen eeuw met Rihanna, The Killers, Guus Meeuwis, Pink, Keane, Acda & De Munnik, Shakira, Kane, Mika, Live, Nelly Furtado en vele andere bepalende artiesten van de 21ste eeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *