The Bitches’ Bastard

Tijdens de RadioBitches Awards 2011 is Petra Grijzen van BNR Nieuwsradio vanavond in Studio 21 verkozen tot RadioBitch 2011. Tijdens de vijfde editie van de RadioBitches Awards mocht zij deze prijs uit handen van Anita Witzier in ontvangst nemen. Naast Petra vielen nog meer radiovrouwen in de prijzen: Fleur Wallenburg (NOS) ontving voor de tweede keer de NewsBitch Award, Patricia van Liemt (Q-music) is uitgeroepen tot BackstageBitch en Eva Koreman (eveneens van Q-music) kreeg de TalentBitch Award.

Tineke de Nooij, voorzitter van de jury van de RadioBitches Awards overhandigde de RadioBitches Oeuvre Award 2011 aan radio-icoon Anne van Egmond (RTV N-H). Jeroen van Inkel (Q-music) is door de genomineerde radiovrouwen uitgeroepen tot meest favoriete radioman van Nederland. En ontving daarom de Bitches Bastard Award 2011.

De vijfde editie van de RadioBitches Awards is onder grote belangstelling van bekend Nederland gehouden in Studio 21 in Hilversum. Tijdens een grootse awardshow, die werd gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn, waren er optredens van onder meer Ellen ten Damme, Sarina Voorn, Rigby en Glennis Grace. De RadioBitches Awards werden dit jaar uitgereikt door de volgende tv-sterren: Anita Witzier, Suzanne Bosman, Vivienne van den Assem, Jessica Villerius en John Williams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *