Radio Veronica

Op 1 september 2014 keert Jeroen van Inkel terug naar het oude nest Veronica. Hij start er met de middagshow ‘Van Inkel in de Middag’ tussen 16u & 19u.

Vanaf 2 februari 2015 kan je opnieuw wakker worden met de “shoulder shakin’, finger wavin’ fun, liflafjes a gogo show”: Rinkeldekinkel. Elke ochtend wakker worden met veel muziek en natuurlijk de award-winning radio-onderdelen: Ask Me Anything, Chickies tegen de Pikkies, IJsklontjes-ontwaak-service, Rinkelscopen, Van Inkel’s Kledingadvies, Roel op de Zingstoel en de Appman!

De ochtendshow van Radio Veronica met Jeroen van Inkel, Nicky Verhage en Martijn Zuurveen. Elke werkdag van 07.00 uur tot 10.00 uur!  Je dag is eindelijk weer goed van bij het begin met de enige show die de naam waardig is.  Rinkeldekinkel.

Vanaf 2 januari 2017 wordt de programmering van Radio Veronica grondig door elkaar geschud. Na net geen twee jaar neemt Van Inkel afscheid van de ochtendshow ‘Rinkeldekinkel’. Vanaf dan hoor je hem elke zaterdag- en zondagmiddag tussen 12u en 16u.

Via zijn Facebook-pagina laat Jeroen weten: “Goed nieuws vrienden! Ik hoef vanaf 1 januari niet meer elke dag om 5 uur op te staan! Haha. (hoewel ik het uit liefde voor het medium radio en het stations belang van Radio Veronica heel graag deed) Een groot woord van dank naar de 538 leiding die mij een geweldige kans geeft om op zaterdag en zondag tussen 12 en 16 uur op Radio Veronica het marktaandeel op te krikken. De rest van de week ga ik mij bezig houden met schrijven en andere ‘snode plannen’.”

Op 26 maart 2017 maakt Jeroen van Inkel zijn laatste weekendshow bij Veronica. Officieel gaat hij met vakantie maar al snel blijkt dat zijn afwezigheid gezondheidsredenen heeft. Het contract van Jeroen wordt niet verlengd door Veronica. Jeroen zal de rest van het jaar niet meer te horen zijn op de radio.