Simone is back!

Oud Veronica-gediende Simone Walraven, voor luisteraars van het piratenstation Radio Decibel beter bekend als Sipi Dubrowski, maakt binnenkort haar comeback op de Nederlandse radio! Simone zal vanaf 15 februari 2009 namelijk het dj-team van KXradio komen versterken.

Simone begon als 15-jarig meisje als nieuwslezeres bij Jeroen van Inkel op Radio Decibel nadat ze als fan van het station er regelmatig de deur platliep. Kort daarna kreeg ze een eigen radioprogramma op Decibel.  Wanneer Jeroen van Inkel en Adam Curry naar Veronica verhuizen volgt ze al snel in hun voetsporen en wordt ze gevraagd voor de presentatie van ‘Countdown’ bij Veronica op televisie. Eind jaren tachtig besluit ze een punt te zetten achter haar mediacarriere om met haar man Clark Datchler (Zanger van Johnny Hates Jazz) een teruggetrokken leven te gaan leiden.

Maar nu treedt Simone dus uit de schaduw.  Rob Stenders vroeg haar meteen een wekelijkse show te maken op KXradio. Simone was meteen verkocht en zal binnenkort dus wekelijks te horen zijn op het radiostation van Rob Stenders. Naast Simone zullen nog twee andere BN’ers een programma op KX gaan maken, maar die namen worden pas bekendgemaakt tijdens de KX Samenzwering op 14 februari in Utrecht, een party voor alle fans van het radiostation van Rob Stenders.

http://www.simonewalraven.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *