rdk.com sprak met Kristel Van Eijk

Na een tweetal weken warm-up vroegen wij ons af hoe het Kristel Van Eijk bevalt als sidekick bij Jeroen van Inkel.  Een goeie maand geleden ging Kristel van start met een eigen show op Q-Music.  Maar daar hield het niet op voor haar.  Amper 2 weken later schuift ze aan bij Jeroen van Inkel om mee de middagshow ‘Van Inkel in de Middag’ te dragen.

RDK: Heb je het naar je zin bij Q-Music tot nu toe?

“Ik zei vandaag nog tegen mijn producer Wart dat ik in de afgelopen vier weken al zo veel heb gelachen. Het voelt alsof ik hier al veel langer rond loop dan pas een maandje. Iedereen bij Q is relaxt en het DJ team heeft echt z’n best gedaan om me met open armen te ontvangen. Ik heb niet het idee dat ik me nog moet bewijzen hier. Alhoewel ik natuurlijk wel mijn stinkende best doe, haha.”

RDK: Hoe is de samenwerking met Jeroen van Inkel tot stand gekomen?

“Het is begonnen met die 15000 euro die ik op zijn Zwitserse bankrekening heb gestort, ik wilde het zo graag! Haha.”

RDK: Valt hij een beetje mee?

“De samenwerking is leuk! Wat is Jeroen sympathiek en relaxed! Ik kan nog heel veel van hem leren. Hij heeft natuurlijk ook hele mooie radioverhalen. Het is ook grappig soms, we zijn in alle opzichten verschillend van elkaar. Man, meisje, wat jonger en wat volwassener. Rot in het vak, draait pas een paar jaar mee, hij heeft een dalet map vol jingles en effecten, ik nog niet, haha, en ga nog maar even zo door.”

RDK: Wat kunnen we van Kristel Van Eijk nog verwachten bij Q?

“Heel veel hoop ik! Ik hoop ooit op drive-time uren radio te mogen maken. Maar ik mag nu al niet klagen hoor. Lekker iedere avond mijn eigen show en in de middag bij Jeroen, 6 uur per dag on air bij Q, niet slecht toch?!”

One thought on “rdk.com sprak met Kristel Van Eijk

 • juni 4, 2010 at 10:29 am
  Permalink

  hoihoi!

  wat n aanwinst voor Q…!
  niet allen kristel-zelf….
  maar t lykt r op dat jeroentje-zelluv
  zelfs nog lekkerder….
  nog moOoier klinkt….

  kan dat…?!?
  hihihi… dat blykt wellweer…!

  heleboell warmegroetjes&luistergenotjes
  vanharte
  mar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *