Q stopt met BemBem

Radio BEMBEM, de kidsradio die in december 2005 werd opgericht, zal vanaf 1 maart niet meer online of via de kabel te beluisteren zijn.

Radio BEMBEM was gestart als online radioproject, met de hoop om later als volwaardig radiostation via de digitale ether overal ontvangen te kunnen worden. Drie jaar later heeft de overheid echter nog steeds geen plannen om de ether te digitaliseren. Als radiostation is het niet mogelijk om te overleven als je enkel via de kabel of online te beluisteren bent. Daarom gaat BEMBEM nu offline.

De merknaam Radio BEMBEM blijft wel behouden, zodat het radiostation makkelijk kan herstarten in het geval dat er nieuwe digitale mogelijkheden ontstaan. De stopzetting heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid, want alle medewerkers blijven werkzaam binnen Q-music.

One thought on “Q stopt met BemBem

  • maart 23, 2009 at 12:42 pm
    Permalink

    Nou, is dat even jammer! Onze kiddies leerden veel nederlands via radio BemBem, naast het feit dat ze zo een beetje contact hileden met hun roots. Dus zeg aub effe tegen de minister dat het heel leerzame radio is voor tweetalige koters, en zeker voor die kids die in het buitenland wonen! Succes en hopelijk gauw weer in de lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *