Plattegrond vliegende studio

Jeroen van Inkel: “Vandaag over een week zitten Gijs en ik opgesloten in de vliegende studio. Nu het moment steeds dichterbij komt ben ik toch eens gaan nadenken over een aantal zaken. Vandaag heb ik stiekum de plattegrond bekeken en er snel een foto van gemaakt (zie hieronder). Het viel me meteen op dat het heel lastig zal worden om mijn hobby uit te oefenen: sigaren roken. Er is namelijk geen rookruimte. En welke slaapkamer is voor mij? Slaapkamer 1 of 2? Staat er een goed gevulde koelkast in de keuken? En is er televisie? Mag ik mijn macbook meenemen en kan ik er internetten? Kortom…. ik heb nog heel wat vragen.”

Zoals je ziet is de vliegende studio niet alleen een compleet ingerichte radiostudio, er zijn ook twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. Nog wat cijfertjes voor de liefhebbers:

– Totale gewicht studio: 4300 kg
– Oppervlakte studio: 72m²
– Gewicht van de staalconstructie rondom de studio: 13500 kg
– Aantal hijskabels: 20 stuks naar de kraan
– Hefvermogen kraan: 160.000 kg
– Pompsysteem om watervoorziening op hoogte te krijgen
– 120 meter afvoerbuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *