Persbericht – Radio Veronica

Jeroen van Inkel is vanaf 1 september te horen bij Radio Veronica. Jeroen gaat elke werkdag tussen 16.00 – 19.00 uur de middagshow, Van Inkel in de Middag, presenteren.

Jeroen van Inkel gaat samen met Martijn Zuurveen, de producer met een stem, de nieuwe middagshow van Radio Veronica maken. Het radioprogramma wordt rebels met vlagen, inhoudelijk boeiend en de luisteraars gaan veel lachen. Hiervoor was Jeroen vanaf 2005 te horen bij Q-music.

Jeroen van Inkel: ‘Het vreemde van mijn karakter is dat ik altijd denk dat het beste nog moet komen. Ik heb een ongelofelijk sterk gevoel dat dit de komende jaren bij Radio Veronica gaat gebeuren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Radio Veronica.’

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: ‘Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jeroen. Met zijn enorme radio ervaring en Veronica-DNA weten wij dat Jeroen een energieke middagshow neerzet die bij ons merk past. ‘

4 thoughts on “Persbericht – Radio Veronica

 • juli 4, 2014 at 11:53 am
  Permalink

  Kun je wel ff regelen dat Veronica per 1 september ook in Zuid-Limburg in de ether komt? Ik had nèt Q-Music Nederland in mijn autoradio geprogrammeerd voor ’s middags. Dit is natuurlijk niet handig, haha.

  Hartelijk gefeliciteerd!

 • juli 6, 2014 at 12:29 am
  Permalink

  Ik luisterde altijd graag naar jouw show. ook nog een tijdje terug met patricia van liemt. ben ik net gewend aan eva ga je alweer weg. erg jammer.

 • juli 13, 2014 at 7:38 pm
  Permalink

  Gefeliciteerd! Maakt niet uit waar je heen gaat. Ik schakel graag over naar Veronica. Altijd leuke radio met jou. Ben al fan vanaf Rinkel de kinkel….
  Curry en van Inkel????????

 • augustus 14, 2014 at 9:33 pm
  Permalink

  Jeroen, van harte gefeliciteerd……terug naar je oude nest????????
  Ook daar ga jij weer een fantastische show neerzetten….
  Dat het maar snel 1 september mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *