Liever een ochtendshow!

Deze week brengt Veronica Magazine het eerste in een reeks interviews van freelance ‘journalist’ Rob Stenders.  Als eerste slachtoffer koos Rob zijn radio-maatje Jeroen van Inkel.

In het interview geeft Jeroen aan graag terug naar de ochtend te willen verhuizen met zijn radioprogramma. Exact 2 jaar geleden moest hij zijn dagelijkse ochtendshow op Q-music inleveren voor een plaatsje in de middag. “Ik baal er nog steeds van dat ik uit de ochtend gehaald ben bij Q-music. Als ik luister naar Beelen, De Wild en Evers, dan vissen ze allemaal in dezelfde vijver, hoor ik dezelfde BN’ers. Ik zou graag een echt alternatief voor die shows maken“.

Hoewel hij in datzelfde Veronica Magazine een radiosaurus genoemd wordt meent van Inkel dat hij nog lang niet uitgeteld is.  Binnen 5 jaar ziet hij zichzelf wel weer ergens in de ochtend opduiken: “De ochtendshow op Veronica, Q-music of Radio 2. Of bij een radiostation waar ze alle kaders weggooien en waar je lekker kunt beginnen met Start me up van de Stones, daarna de nieuwe van Lily Allen kunt instarten, gevolgd door een mooie classic, om je show af te sluiten met een geweldige hiphoptrack. Ik ben ervan overtuigd dat luisteraars veel minder in formats denken dan radiostations.”

Het volledige interview deze week in Veronica Magazine

3 thoughts on “Liever een ochtendshow!

 • maart 18, 2010 at 9:44 pm
  Permalink

  wat hebbie toch lekkergoeie ideeen…
  doe ruud naar de middag
  & jeroen weer heerluck inde ochochoch…ochtenddd….!

  … & uit mn eigenwysheidjes …
  luisteraars denken niet in formats…
  dat ist gemak vant radiostation…..

 • april 8, 2010 at 3:36 pm
  Permalink

  Jeroen MOET terug in de ochtend, liefst zo snel mogelijk!
  Met Jeroen in de ochtend kan niemand chagarijnig opstaan!

 • september 23, 2010 at 3:18 pm
  Permalink

  Hey, ik zou het gaaf vinden als je dat laatste idee van je erdoor kon krijgen. Juist die verscheidenheid maakte vroeger Curry en van Inkel heerlijk om naar te luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *