Kluun special guest op Hart-Stikke-Leuk

Tijdens het eerste 30-plus feest “Hart-Stikke-Leuk”  op 15 november zal schrijver Kluun een kort intermezzo houden.   Dit is een vervolg op de samenwerking tussen Kluun en Jeroen van Inkel tijdens Nightwriters zaterdag 1 november j.l.
Dertigplussers die zich al een paar jaar afvragen waar ze tegenwoordig nog gezellig kunnen stappen zonder alleen maar oldies te horen of zich out of place te voelen in net iets te hippe clubs vol opgeschoten tieners, kunnen vanaf 15 november elke maand terecht in het Rosarium in het Amsterdamse Amstelpark.
Die avond organiseert DJ Jeroen van Inkel de eerste editie van Hart-Stikke-Leuk, een nieuw concept voor iedereen die genieten van goede 80’s en 90’s muziek, maar muzikaal niet stil zijn blijven staan en ook nu nog nieuwe dingen oppikken.
Met als basisingrediënten een hoop muzikale herkenning, organisch verweven met nieuwe tracks, korte live optredens en hapjes en drankjes is Hart-Stikke-Leuk de nieuwste hotspot voor mensen boven de 30 om op een geweldige, stijlvolle lokatie ouderwets te feesten.
Hart-Stikke-Leuk brengt ook een old-school draai aan suggesties voor muziek – letterlijk, met de Muziek Bingomolen. Bezoekers kunnen vooraf hun favoriete muziek per mail doorgeven, waarna op de avond zelf een draai aan de bingomolen bepaalt welke muzikale wending aan het feest gegeven wordt.
Hart-Stikke-Leuk op 15 november zal de eerste van een reeks feesten zijn die op maandelijkse basis in Amsterdam zal terug keren.

Lokatie:
Rosarium in het Amstelpark
Europaboulevard – Amstelpark 1
1083 HZ Amsterdam

Meer info: hart-stikke-leuk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *