Inkel in finale Voice of Q!

Q-dj’s Gijs Staverman, Wietze de Jager en Jeroen van Inkel zijn doorgedrongen tot de finale van The Voice of Q. Dat werd vanochtend bekend gemaakt in de Goeiemorgenshow op Q-music.

Zeven weken lang hebben alle dj’s van Q-music live gezongen in battles tegen elkaar. Dit weekend hebben de Q-luisteraars kunnen stemmen op hun favoriet. En daaruit zijn dus Gijs, Jeroen en Wietze als beste naar voren gekomen. In de voorronde zong Gijs het gevoelige “Ik Heb Je Lief” van Paul de Leeuw, Wietze waagde zich aan de huidige nummer 1-hit “Ik Neem Je Mee” van Gers Pardoel en Van Inkel deed een sterke Elvis-imitatie door “In The Ghetto” te zingen.

Aanstaande vrijdag zal de finale plaatsvinden in een speciale uitzending van de Goeiemorgenshow. Daarin zullen de drie finalisten ten overstaan van een echt publiek, alle drie weer een ander nummer gaan zingen en bepaalt de luisteraar uiteindelijk via sms wie zich “The Voice of Q” mag noemen. De vraag is dus voor wie er na vrijdag aanbiedingen van platenmaatschappijen zullen binnenstromen en een eventuele carrière-switch in het verschiet ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *