In een deuk met van Inkel

Nu kan je er om lachen…. maar toen je je auto tegen dat verdomde paaltje aanreed, die er opeens uit het niets stond, en er daardoor een dikke deuk in je auto zat was je niet zo blij!

Je kent het wel die vervelende ongelukjes. Vaak kan je er zelf niet eens wat aan doen, maar toch zit jij met de schade en de kosten.
Jeroen van Inkel begrijpt dat en zal tussen 4 en 8 april iedere dag één luisteraar de mogelijkheid geven om zijn of haar verhaal met hem te delen….samen in een deuk met Van Inkel.

Stuur hier je schadeverhaal in en wie weet kiest Jeroen wel jouw verhaal uit en maakt hij het schadebedrag naar je over.

Dan kan je er pas écht hard om lachen!

2 thoughts on “In een deuk met van Inkel

 • april 5, 2011 at 8:17 pm
  Permalink

  Afgelopen zomer had ik een Audi TT te leen van een vriend die drie weken naar Zuid Amerika ging. Na 3 dagen was het helaas mis gegaan. in een S-bocht was de achterkant onder me vandaan gegleden. Doordat ik tegenstuurde kwam ik aan de andere kant tegen de stoep aan, en schoof zo over de stoep richting een tuintje. Ik wist dat het te laat was. Het tuinhek was niet sterk genoeg, en ging omver. Ik remde hierdoor wel af, en kwam half hangend boven een vijver tot stilstand. Toen ik uitstapte dacht ik dat de schade wel mee zou vallen aan de auto. Helaas was dit niet het geval. Ik moest de schade volledig zelf betalen. Bon hiervan nog aanwezig. De schade bedroeg 4000 euro aan de auto. de hele auto moest zowat overgespoten worden, en wat plaatwerk.

  Ik was net van plan om met dat geld voor mezelf een andere auto te gaan kopen. Die droom is helaas niet mee uitgekomen. Ik ben nog steeds aan het afbetalen. De reden waarom ik op deze actie reageer is omdat ik het heel erg vind wat er is gebeurd. Had graag gewild dat ik de tijd terug kon draaien.

 • april 8, 2011 at 9:45 pm
  Permalink

  De woensdag middag voor kerst ging ik samen met mijn schoonmoeder boodschappen doen voor kerstavond. We hadden een gezellige middag gehad en waren onderweg naar huis. Echter had het flink gesneeuwd en was het behoorlijk glad waardoor onze dag niet zo mocht slagen als gepland. We reden richting de laatste bocht voor we thuis waren, waarin er een auto tegemoet kwam die de binnenbocht nam. Door deze actie moest ik uitwijken en raakte ik in een slip. Ik vloog samen met mijn schoonmoeder eerst naar de ene kant van de weg waarbij we net een boom konden ontwijken en vervolgens weer de andere kant van de weg waarbij we op zijn op in de sloot terecht kwamen. Gelukkig waren wij ongedeerd maar de tegemoet komende rijder is doorgereden. Waardoor ik met de schade ben blijven zitten. En ons heerlijke diner was uiteindelijk hutspot geworden. Alles lag kris kras door de auto. Met de klap op de vuurpijl was mijn auto ook nog totalos verklaard.

  Dus met mijn goede wil om boodschappen te doen met mijn schoonmoeder ben ik er zelf de dupe van geworden.
  Met daarbij als kerstcadeau een schade van €7600,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *