Hoe mijn laatste ochtend show ging?

Hoe mijn laatste ochtend show ging?

Kut.

Ik kreeg de zinnen bijna niet normaal mijn strot uit en had de grootste moeite mij te focussen. Steeds dwaalde mijn blik af naar mijn twee andere musketiers Hannelore en Jasper. Na vandaag gaan we alle drie onze eigen weg en dat voelt beroerd.

Als je zo lang elke dag 4 uur lang meteen als je wakker bent moet “vlammen” dan onstaat er een band en je gaat naadloos aanvoelen in wat voor bui je collega is. Avondje doorgezakt gisteren, teveel sigaren gerookt of knallende PMS, niets menselijks was ons vreemd en dat wisten we van elkaar. Maar we gaven het een plek en deden ons werk naar behoren.

Als ik terug kijk op de afgelopen periode (1 september 2005 tot 29 februari 2008) denk ik dat wij bij Q-music een huzaren stukje hebben uitgehaald. Met het hele team hebben wij een radio station wat NIEMAND kende in Nederland een geweldige status gebracht. Zitten in de top 5 van best beluisterde stations en zelfs bij de mensen tussen de 20 en 34 jaar zijn we nummer drie.

Als je dan bedenkt dat er alleen maar akties zijn gedaan en reclame is gemaakt hoofdzakelijk gericht op het radio station Q-music en niet op de ochtend-show “Je dag is Goed” kunnen Hannelore, Jasper en ik trots zijn op de plek die wij hebben veroverd.
Zonder Billboards langs de weg en reclame op TV hebben de beste luisteraars van de wereld onze ochtend-show weten te vinden en zijn we vrienden geworden in die vroege uurtjes. Ik vind dat iets wonderbaarlijks!

De studio van Q-music grenst middels een groot raam aan de ruimte waar wij altijd kunnen zien hoe de jongens en meisjes van de “marketing” aan de dag beginnen. Toen ik vanmorgen mijn jas pakte viel mijn oog op het computer scherm van een medewerker die iets aan het bekijken was. Het was de TV commercial voor het programma van Ruud de Wild wat vanaf 10 maart tussen 6 en 9 te horen valt op Q-music. Trots en tevreden keken hij en zijn collegae hoe het eindresultaat was geworden. Dus als je vraagt aan mij “hoe ging je laatste ochtendshow” dan zeg ik; Kut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *