Extra kerstpakken voor Santa run

Op vrijdag 19 december organiseert Q-music voor de tweede keer in Nederland de Q-santa-run.
Door de massale belangstelling was de ludieke kerstmannenloop vandaag uitverkocht (2500 inschrijvingen). Maar op de valreep heeft Q-music nog 500 extra kerstpakken kunnen strikken. Luisteraars kunnen zich nu weer inschrijven via www.q-music.nl.

Tijdens de Q-santa-run leggen luisteraars verkleed als kerstman een parcours van vijf kilometer af door het centrum van Rotterdam. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is er een live-uitzending van Jeroen van Inkel met optredens van Nikki en Miss Montreal. Het startschot wordt om 16.20 uur gegeven door niemand minder dan Hans Klok. Om 17.45 uur is de prijsuitreiking waar de snelste (kerst-)man en snelste (kerst-)vrouw naast eeuwige roem een bokaal krijgen uitgereikt.

De start van de Q-santa-run is op de Erasmusbrug en via het Noordereiland en de Willemsbrug eindigen de lopers aan het Leuvehoofd. Ho ho ho!

One thought on “Extra kerstpakken voor Santa run

  • december 27, 2009 at 7:31 am
    Permalink

    goedendag,
    Ik heb jullie run op tv gezien. Jammer dat het door de weersomstandigheden niet goed door kon gaan. Ik heb een vraag aan jullie. Ik ben Patricia Spiekerman v.W. en ben 50 jaar. Ik dans (showballet voor volwassenen) met nog 12 andere “huismoeders” vrijdags ’s avonds bij Feel the Beat in Maarssenbroek. Elke zomer is onze eindshow (we dansen in 2 shows) en elk jaar is het een ander thema. Nu is het volgend jaar zomer 2010 het thema kleur en aangezien wij een “gekke ouwe mutsen clubje” zijn willen wij een medley op White Christmas gaan doen en ja, u raadt het al. wij zijn op zoek naar 14 kerstmannen pakken. Mag ik zo vrij zijn om te vragen of dat jullie er wellicht nog 14 over hebben voor ons en kunnen wij deze voor een zacht prijsje van jullie kopen voor onze eindshow. Ik weet dat jullie logo erop staat en als het kan maken wij nog reklame voor jullie ook. De rest van de meiden weet nog nergens van. Het zou een enorme verrassing zijn voor ze want we hebben al in een heleboel winkels gekeken maar tot op heden nog niet geslaagd. Ik hoor graag van jullie. alvast bedankt. groetjes Patricia Spiekerman v.W.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *