Eerste Hart-Stikke-Leuk geslaagd!

Jeroen: “Wow, ik wist niet dat ik zoveel vrienden had ! Haha. Ik kijk terug op een geslaagde avond.
Gisteravond was de allereerste Hart-Stikke-Leuk en ik wil echt iedereen bedanken voor een geweldige avond. Geweldig dat jullie van zover waren gekomen om te kijken wat Hart-Stikke-Leuk nou precies is.

Sowieso iedereen van het Rosarium bedanken en ook Rogier en Anneke Vervoort ! Als zij niet hadden gekozen voor het Rosarium voor hun bruilofts feest was dit feest nooit gebeurt. Rob Boskamp draaide de sterren van de hemel en ik was verbaasd over hoe goed hij is geworden over de jaren, thank u en respect! Dank je wel ook Kluun voor jouw inspirerende woorden. Ik heb meteen mijn T9 woordenboek op mijn telefoon uitgezet. Wat een JUV zooi.

Ik hoor graag op- en aanmerkingen over het feest zodat we de volgende (13 december a.s.) nog meer kunnen fine-tunen. Ik hoop dat jullie weer komen.”
Jeroen van Inkel

One thought on “Eerste Hart-Stikke-Leuk geslaagd!

  • november 17, 2008 at 11:10 am
    Permalink

    Beste Jeroen,

    Echt een geweldige avond! Wij werden er op geattendeerd door Anneke en Rogier, zo zie je maar weer wat uit een bruiloft kan rollen. Wat mij het meest opviel was het persoonlijke karakter ervan, geen massa’s. Dat moet je zeker zo houden! Bij volgende edities zijn wij in ieder geval weer van de partij. En om ook nog even sentimenteel te doen: bij “Rock with you” van Michael Jackson moet ik altijd aan Bistrotheque denken. We worden echt oud. Ik mis alleen een goede cubasigarenrokersruimte ………

    Wat mij betreft tot in december, groet Cees Steur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *