DJ worden bij Q?

Het heeft iets magisch. Vanuit een studio mensen vermaken met muziek en jouw stem. Genoeg jongeren die ervan dromen DJ te worden. Voor deze jongeren start Q-music met Q-college. Q-college is hét opleidingsinstituut van Q-music, waarbij ze op zoek gaan naar jong radiotalent.

Het mooie en unieke van deze opleiding is dat je niet perse radio ervaring hoeft te hebben. Als je door de stemtest komt en de opleiding in gaat, leer je het vak intern van de Q-DJ’s en producers. Degene met het meeste talent is verzekerd van een eigen programma op Q-music. Enige voorwaarde om mee te doen: je moet tussen de 15 en 25 jaar zijn.

We zien Q-college als het ideale concept om onze unieke positie voor nieuw radiotalent verder uit te bouwen. In het laatste jaar kwamen uit onze kweekvijver Eva Koreman, Wietze de Jager, Joep Roelofsen en Mattie Valk. Zij kregen unieke kansen bij Q-music. Zo mocht Mattie afgelopen zomer invallen voor Jeroen van Inkel.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur Q-music: “Q-music geeft in het Q-college talenten kansen die je nergens anders krijgt, met als resultaat een eigen radioprogramma! Daarnaast leer je het radiovak van binnenuit als volwaardig medewerker.”

Aanmelden kan tot 30 oktober via: ??http://www.q-music.nl/page/Qcollege

Om je alvast een beetje op weg te helpen hierbij enkele gouden tips van Jeroen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *