Boek Gerard Ekdom op 3 oktober in de winkel

3FM’s bekendste deejay Gerard Ekdom, elke werkdag te horen van 10.00 tot 12.00 uur in het ochtendprogramma Arbeidsvitaminen, heeft een boek geschreven over zijn leven met de titel; ‘Ik Zal Kijken Wat Ik Voor Je Kan Doen’. De titel van het boek betekent eigenlijk niet meer dan ‘NEE’. Het boek van Gerard Ekdom is vanaf 3 oktober te koop en gaat 15.00 euro kosten.

Op 2 oktober is de lancering. Dan wordt het eerste exemplaar van het boek aan Ekdom overhandigd door Jeroen van Inkel in bar/restaurant Musk in Hilversum in het bijzijn van vele 3FM deejay’s en medewerkers alsmede enkele bekendere Nederlanders.

Gerard staat overigens bekend om zijn uitspraken, dus de uitspraak ‘Ik Zal Kijken Wat Ik Voor Je Kan Doen’ is inmiddels ook al te downloaden als MP3 en ringtoon. Het boek is onder andere te bestellen bij Boll en via de gewone boekhandel.

Gerard over de titel van het boek: “Ik heb de tekst voor het eerst gebruikt tegen een Metallica fan op een feestje waar ik stond te draaien. Ik kwam ermee weg! Dus heb ik hem goed onthouden en heel erg vaak gebruikt. Maar helaas, inmiddels weet bijna iedereen wat het eigenlijk betekent: NEE!”

via Radio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *