Disclaimer

Rinkeldekinkel.com is de enige geauthoriseerde Jeroen van Inkel site op het internet. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan informatie over radiopersoonlijkheid Jeroen van Inkel. Er wordt getracht zo accuraat mogelijke informatie weer te geven gebaseerd op eigen archieven, bronnen op het internet, informatie aangeleverd door derden en tenslotte door Jeroen van Inkel zelf. Deze website wordt met veel zorg samengesteld en regelmatig aangevuld met nieuwe en geactualiseerde informatie. Indien alsnog zou blijken dat er foutieve informatie op de website terug te vinden is, kan u dit steeds melden.

Rinkeldekinkel.com is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt gepubliceerd op basis van externe bronnen.

Rinkeldekinkel.com bevat, gezien Jeroen’s radio-activiteiten, uiteraard heel wat audio-fragmenten (airchecks, jingles, shows, mixen, etc.). Indien items afkomstig zijn vanaf het internet wordt steeds getracht bronnen te vermelden en eventuele copyrights te respecteren. Indien er alsnog een bronvermelding zou ontbreken of een copyright van toepassing is op bestanden die beschikbaar zijn via deze website kan u dit steeds melden.

Rinkeldekinkel.com claimt geen copyright op de audio-bestanden aangezien het copyright (behoudens de muziek die er in verwerkt zit) toebehoort aan Jeroen van Inkel (en desgevallend aan de betreffende radiostations waar de fragmenten werden uitgezonden).

Rinkeldekinkel.com is een project dat volledig op vrijwillige basis tot stand kwam. Aangezien we er wegens tijdsgebrek niet altijd in slagen dagelijkse (of wekelijkse) updates te verzorgen is het niet onze bedoeling een actueel en minutieus overzicht te geven van de dagdagelijkse activiteiten van Jeroen van Inkel maar eerder een chronologisch/historisch overzicht te brengen van belangrijke en minder belangrijke momenten uit zijn rijke radiocarriere. Uiteraard proberen we steeds te berichten over de belangrijkste actuele gebeurtenissen.

Now, go and enjoy!

Roel
Rinkeldekinkel.com

One thought on “Disclaimer

 • augustus 30, 2017 at 12:27 am
  Permalink

  Geachte fansite, Graag wil ik in contact komen met Dhr van Inkel(Donderwinkel). Ik heb een hele leuke uitdaging.

  Dhr. Van Maarseveen
  August 30, 2017
  Beste Jeroen, Graag wil ik met u in contact komen. Het betreft een uitdaging waar ik in ben gestapt. Ik denk dat dit ook voor jou een leuke uitdaging kan zijn. Zender heeft momenteel een bereik van 1.3 miljoen. Potentiële luisteraars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *